Bli en av våra återförsäljare

GeoCeramica är en Nederländsk produkt som tillverkas av MBI Beton.
MBI är Nederländernas största tillverkare av betongvaror för bygg och anläggning. Sortimentet sträcker sig från markstenar via plattor för offentlig miljö till byggmoduler och fasadstenar i betong.
Att vara marknadsledande har ställt krav på ständig förändring och produktutveckling.

I detta förändrings- och utvecklingsarbete skapades produkten GeoCeramica.

Geo – en del av deras produktlinje för högkvalitativa mark- och murstenar för privat och offentlig miljö

Ceramica – den keramiska plattan på toppen av produkten, den som ger både överlägsen slitstyrka och oändliga (nästan) möjligheter till design och uttryck.

GeoCeramica – det bästa av två världar!

Produkten tillverkas i ett enda moment, där den keramiska plattan impregneras med ett speciellt framtaget bindemedel, Aqua-ferm.
Sedan hälls gjutmassan (stabi-corn) på plattan och direkt efter pressas delarna ihop under högt tryck i ca 4 sekunder. Resultatet är en fullständigt solid sammanfogning som aldrig släpper, det vet vi!

Resultatet blir en platta som läggs på samma sätt som andra marksten och plattor. Bärlager och stenmjöl räcker. Glöm undergjutning med fabriksbetong eller användning av cement-stabiliserad grus. Dyra och arbetskrävande moment med plast-fötter är också ett minne blott.
Översiktliga beräkningar indikerar en kostnadsbesparing om ca 60% på arbetskostnader när man jämför läggning av 10-20mm klinker med läggningen av GeoCeramica.

Detta gör att totalekonomin blir mycket fördelaktig för slutkunden, som alltid betalar för arbetet. VI kan tack vare stora inköpsvolymer, egen logistik och ett exklusivitetsavtal med tillverkaren dessutom leverera denna produkten till ett pris som ligger nära de priser som idag enkel 10-20mm trädgårdsklinker säljs för. (vi rekommenderar ett ut-pris till kund inklusive moms mellan 649kr till 1099 kr per kvadratmeter. Huvuddelen av produkterna 60x60x4 kostar till exempel 699kr/kvm hos vår återförsäljare Nordanå Grusterminal (frakt och emballage tillkommer i erforderlig mängd. (frakt från ert försäljningsställe, naturligtvis! Frakt från Nederländerna ingår i ovan angett pris)

Kommentarer inaktiverade.